Online bookingsystem

F.A.Q.

Ofte stillede spørgsmål - og deres svar

Er Planway gratis?
Planway er gratis, og for alle der opretter sig nu, kommer det aldrig til at koste noget at bruge systemet. I fremtiden kan det være, vi begynder at tage betaling for, at nye virksomheder opretter sig, men din konto vil altid være gratis!

Får jeg en demo-konto?
Nej, når du opretter dig, starter du din gratis Planway konto med det samme! Vi håber hurtigst muligt at kunne oprette forklarende videoer til alle funktioner i Planway, men for tiden tilføjer vi nye funktioner så ofte, at vi ikke helt kan følge med.

Er der en Planway app?
Lige nu kører Planway som en web-app. Det betyder, at du og dine medarbejdere kan tilgå funktionerne i Planway gennem internet browseren på diverse smartphones.

Er mine data sikre?
Alle data, der skrives ind i Planway, tilhører dig og kan ikke tilgås af andre end dem, der har din tilladelse. Dine data vil aldrig blive vist eller solgt til nogen.
Desuden er alle dine data SSL kryptererede og sikkert opbevaret på Planway’s database.

Er der nogle begrænsninger på min konto?
Der er ingen begrænsning på din Planway konto! Alle funktioner er gratis, og for din forretning er der ingen begrænsning på antallet af kunder, medarbejdere, servicetyper, afdelinger, logins, osv.
Din konto er din, og du kan bruge den præcis, som den bedst fungerer for dig! Skulle du have nogle spørgsmål, er vi her selvfølgelig altid til at hjælpe med at vejlede.

Er Planway tilgængeligt på flere sprog?
Planway er som udgangspunkt tilgængelig på dansk, men vi har planer om at lancere på flere sprog i fremtiden. Hvis det ønskes at få oversat til et sprog, der ikke tilbydes, kan man med fordel bruge Google’s Chrome browser.

Kan man lave servicetyper, der ikke kan bestilles online?
Under indstillinger er det muligt at bestemme, hvilke servicetyper der kan bookes online. På sigt bliver det muligt, at specifikke servicetyper kun skal kunne bookes i udvalgte tidsrum.
Eksempel: Studentertilbud kun mellem 10:00-14:00.

Kan jeg have flere afdelinger?
Ja, det er muligt at holde overblik over alle dine afdelinger gennem samme profil. Desuden giver Planway mulighed for at sammenligne de forskellige afdelingers resultater, så du hele tiden ved, hvordan de klarer sig.

Jeg har flere spørgsmål, hvad skal jeg gøre?
Som en service tilbyder vi gratis support til Planway, og vi er altid glade for at kunne hjælpe med at give dig en bedre oplevelse af systemet. For at komme i kontakt med vores supportcenter skal du skrive en mail til info@planway.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt!